Skip to content

Κολοκυθόσπορος καβουρντισμένος με Ξύδι Ούμε

Pumpkin-seeds-umesu
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
'
ΜΕΘΟΔΟΣ

Βήμα 1 Καβουρντίζουμε τον κολοκυθόσπορο σε τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φουσκώσει, αλλά να μην καεί.

Βήμα 2 Σερβίρουμε σε ένα μπολ και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ούμεσου, ανακατεύοντας να πάει παντού.

Βήμα 3 Ξανατοποθετούμε στο ζεστό τηγάνι, με σβηστή φωτιά, και αφήνουμε να στεγνώσει.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε επάνω στα δημητριακά μας ή και σε σαλάτες.

STEP 1
Κρεμμύδι τουρσί με Ταμάρι
'
kanten1
Καντέν (ζελέ) μήλου με χυμό πορτοκάλι και τζίντζερ
'
Natto paste bruschetta
Μπρουσκέτα με Ναττό πατέ
Πρωτεϊνούχο
15'